DE WERELD
VAN
BODY­FASHION

Bodyfashion Center Almere

De branchevereniging Bodyfashion Nederland vertegenwoordigt ruim 200 merken. Al deze merken zijn gehuisvest in het Bodyfashion Center. Dit is een A1 locatie, dus vanuit alle kanten van het land goed bereikbaar.

Nieuwste collecties

Het Bodyfashion center is toegankelijk voor winkeleigenaren. Hier worden alle collecties getoond die een half jaar van tevoren besteld kunnen worden, voordat ze in de winkel liggen.

In februari is men dus druk bezig om de nieuwe wintercollectie te tonen die vanaf augustus/ september leverbaar is. Ieder merk presenteert dit in hun eigen showroom. Hier kan je afspraken maken met vertegenwoordigers en sales verantwoordelijke. Krijg je al zin om de nieuwe collecties te bekijken?

Showrooms bezoeken

Deze merken richten zich binnen de vereniging op de winkelier, met name op de inkoop van collecties. Winkeliers kunnen op afspraak de diverse showrooms bezoeken.

Belangrijk ontmoetingspunt

De Vereniging brengt vraag en aanbod (B2B) samen en behartigt de belangen van beide groepen. Daarmee is het Bodyfashion Center het belangrijkste ontmoetingspunt voor de Bodyfashionbranche in Nederland.

Heb je vragen over onze branche?

Binnen de branche is er altijd ruimte voor enthousiaste ondernemers zoals jij. Wil je eens langskomen? Je kan ons bellen, mailen of een bericht sturen via social media.